Glasräcken för ditt hem

Glasräcken är en viktig funktion för många byggnader och utomhusområden då de förhindrar fall och hjälper människor att navigera i olika miljöer. Dessutom är de en detalj som kan bidra till att skapa en stilren och modern atmosfär.

Vill du maximera utsikten och samtidigt få en lite lyxigare känsla på din altan eller balkong så är våra glasräcken ett perfekt alternativ. Glasräcken blir allt mer populära idag då de är slitstarka och kan stå emot de flesta väderförhållandena, samtidigt som de är relativt underhållsfria. Det räcker att torka av glasräcken inomhus med en trasa för att hålla rent och utomhus kan de lätt spolas av med vatten.

Glasräcken inom- och utomhus

Inoxa erbjuder glasräcken för både ute- och inomhusbruk. Räckena passar alltså utmärkt på såväl balkongen som trappan inomhus. Vi har ett brett och flexibelt sortiment med möjlighet till många olika lösningar på funktion och utseende. Våra glasräcken går att fås kompletta med era val av stolpar i olika utföranden, vilket gör att ni enkelt kan anpassa utifrån ert eget tycke och smak för att skapa en unik design för ert glasräcke.

Inoxa erbjuder glasräcken för både ute- och inomhusbruk. Räckena passar alltså utmärkt på såväl balkongen som trappen inomhus. Vi har ett brett och flexibelt sortiment med möjlighet till många olika lösningar på funktion och utseende. Hur Ert räcke ska se ut väljer Ni själva, allt från vilken form och design räckesbeslaget ska ha till vilket material och färg handledaren ska ha är upp till Er.

Designa ditt eget glasräcke

Hur Ert räcke ska se ut väljer Ni själva, allt från vilken form och design räckesbeslaget ska ha till vilket material och färg handledaren ska ha är upp till Er. I vårt breda sortiment hittar ni utföranden som runda stolpar, fyrkantiga stolpar, material i rostfritt och aluminium, Duo LED-belyst skena för räcke, runda räckesbeslag, fyrkantiga räckesbeslag, ovala räckesbeslag och stolpfria räcken. Förutom glasräcken erbjuder vi också mässingräcken, vajerräcken och rostfria räcken.

Vill du veta mer hur våra glasräcken monteras? Vi har sammanställt en köpguide för våra räcken där du hittar skisser på hur de monteras. Klicka här för att komma till vår Köpguide

Använd även vårt prisverktyg för att få en uppskattning på vad det skulle kosta för er att montera ert glasräcke. Se pris direkt!

Sortimentet uppfyller många tänkbara lösningar och samtliga modeller går att köpa komplett eller i lösa delar.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Glasräcken

QG - Glasräcke ovan

Rostfritt räcke med runda stolpar och glas, valfri material handledare. - Rostfritt, Svart eller Mässing

QG sida - Glasräcke

Rostfritt räcke med runda sidostolpar och glas, välj olika handledare. - Rostfritt, Svart eller Mässing

QFM - glasräcke

Räcken med fyrkantiga rostfria stolpar och glas utan handledare. - Rostfritt, Svart eller Mässing

Fixpoint glasräcke

Stolpfritt räcke med rostfria fixpoints i flera modeller. - Rostfritt, Svart eller Mässing