Om oss

När Inoxa AB startades 2008 var den gemensamma nämnaren det stora intresset för glas som material och i de olika miljöer där glas kommer till sin rätt, ofta i kombination med andra spännande material som tex rostfritt, trä och aluminium.

Vi har även egna varumärken med egen tillverkning och utför en ständig produktutveckling med en strävan att hela tiden ligga i främsta ledet som en av Sveriges ledande leverantör och utvecklare inom räcken. Med tiden låg det nära till hands att utveckla oss inom närliggande produkter inom samma materialsegment såsom entrétak i glas, ledstänger mm.

Med vår mångåriga kunskap inom branschen och om de olika materialen samt det nära samarbete vi haft under åren med både leverantörer och tillverkare gör att vi kan erbjuda våra kunder kvalitativa och estetiska produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi arbetar direkt med många av de största tillverkarna och väljer ut våra leverantörer och produkter med stor omsorg. Produkterna skall vara av absolut högsta kvalitet, lång garanti samt genomgått de tester som är nödvändiga.

Vår ambition är att du skall vara trygg och säker samt ha glädje av din produkt många år framöver.

Trippel A högsta kreditvärdighet Inoxa AB

– Inoxa AB.