Du förtjänar också ett glasräcke på din altan som får människor att vrida på huvudet åt ditt håll. Tack vare våra skräddarsydda lösningar för din altan kan vi erbjuda ett glasräcke som passar perfekt in i miljön. QG, QF, QGM och QFM är våra modeller av glasräcken som vi anpassar helt efter dina önskemål. Det enda du behöver göra är att gå in på vårt offertorgram och lägga din beställning. Du väljer vilken typ av räcke du vill ha och hur långt räcke du behöver – resten sköter vi! Enklare än så blir det inte.

Om du behöver hjälp med att välja glasräcke för din altan kan vi hjälpa dig att ta fram en perfekt lösning. Vi tillverkar många unika designer varje år för att anpassa till annorlunda miljöer och andra önskemål, så om du vill ha någonting annat det som finns i vårt direkta utbud, notera att det är fullt möjligt. Det viktigaste för oss är att du får en altan som du kan vara stolt över.

Söker du ett glasräcke altan?

Glasräcke altan

Vill du ha härdat glas på din altan? Kanske vill du opalfrostat eller grålamninerat för skyddad insyn? Möjligheterna är enorma för dig som väljer att beställa ditt glasräcke hos oss på Inoxa! Kontakta oss direkt så hjälper vi dig på vägen. Om du redan har full koll på vad du är ute efter är vårt offertprogram superenkelt, och det tar bara några få minuter att genomföra en beställning. Väntetiderna varierar beroende på vilken typ av räcke vi tillverkar med tanke på att vi tillverkar efter beställning.

Ett glasräcke på din altan kommer att bli både vackert, exklusivt och praktiskt när du beställer hos oss på Inoxa. Varför göra det svårt när det kan vara enkelt?