Inoxa har Sveriges största utbud av altanräcke i glas

Behöver du ett glasräcke till din altan? Vill du att din balkong ska bli den finaste på gatan eller området? Då ska du ta en titt på ett av Sverige största utbud av räcken som du hittar hos oss på Inoxa. Vi vet vad som behövs göras för att grannar och förbipasserande ska vrida på huvudet och titta på din altan. Du blir stjärnan i grannskapet, och när grannen i huset bredvid frågar hur du lyckades bygga en så fantastisk altan kan du sträcka på dig och berätta vad ett altanräcke i glas kan göra.

Klarglas, grålaminerat eller opalfrostat – välj altanräckets glasfärg.

Beroende på vilket insynsskydd du vill ha kan du välja mellan grålaminerat eller opalfrostat. I både fallen får du ett visst mått av insynsskydd, men med ett frostat glas får du ett starkare skydd samtidigt som det ser exklusivt fruset ut. Ett grålaminerat glas ger inte riktigt samma starka insynsskydd, men glaset får samtidigt en lättare look som smälter ihop med altanen och förstärker helheten. Allting beror på vad du är ute efter. Hur vill du att din altan ska se ut med ett altanräcke i glas?
Altanräcke i glas

Altanräcke i glas – stolpar i rostfritt stål eller ädelträ.

Våra glasräcken omges av stolpar och handledare i antingen rostfritt stål eller ädelträ. I båda fallen får du en distinkt och exklusiv design på ditt altanräcke i glas. För att skapa en ännu mer distinkt respektive mjuk look kan du välja mellan fyrkantiga eller rundande handledare och stolpar. En rundad handledare ger en mjukare altandesign medan en fyrkantig ger en mer distinkt och rak look.

Inoxa har ett av Sveriges största utbud av altanräcken i glas, så ta en titt hos oss innan du bestämmer dig. Vi har det du behöver för att fånga blickarna.