Inoxa erbjuder högkvalitativa altanräcken i olika utföranden, inklusive stilfulla altanräcken i glas. Vårt breda och flexibla sortiment ger er många alternativ att välja bland, så ni kan skapa ett altanräcke som passar era specifika behov och önskemål. Vi erbjuder glasräcken, mässingräcken, rostfria räcken och vajerräcken. Vi erbjuder även olika typer av räckesbeslag samt handledare i olika typer av material, de vill säga rostfritt, ek, jatoba och teak. Dessutom tillhandahåller vi olika typer av räckesbeslag och handledare i material som rostfritt stål, ek, jatoba och teak.

Skapa din drömuteplats med nya altanräcken och gör din altan modern, stilfull, rofylld, elegant eller minimalistisk. Det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Altanräcken ger ökad säkerhet

Med rätt altanräcke kan du förändra helhetsintrycket av ditt hem samtidigt som det fyller en viktig funktion av säkerhet genom att förhindra oavsiktliga fall och olyckor. I Sverige finns regler och krav för när ett altanräcke måste finnas, dessa kan variera från kommun till kommun så se till att ni är uppdaterade och tar reda på vad som gäller där just ni bor. Oavsett om ni önskar köpa ett komplett altanräcke eller lösa delar kan ni hitta rätt i vårt omfattande sortiment. Vi har många modeller som uppfyller olika design- och funktionskrav.

Kontakta oss för att få mer information och utforska möjligheterna med våra altanräcken!

Altanräcken