Vi kan leverera trappräcken för inomhusbruk i rostfritt stål inom 10 dagar. Du går enkelt in och fyller i ditt önskade mått på räcket i vårt offertprogram. Vi tar emot beställningen och tillverkar räckena enligt dina önskemål. När du beställer rostfritt kommer vi dessutom att skicka med borr och en gångsats för skruvdragare. Konsolerna är monterade vid leverans, så du har bara att montera räcket på väggen. Notera att vi inte erbjuder skarvar utan enbart raka räcken.

På Inoxa sätter vi alltid dina önskemål i första rum. Tack vare vårt smidiga och populära koncept kan vi ge dig exakt det du behöver för att du ska få ett snyggt trappräcke. Trappräcken inomhus i blänkande rostfritt stål förgyller inte bara trappan utan skapar en atmosfär i hela hemmiljön som höjer hela hemmets karaktär. Vi är medvetna om detta och lägger därför stor vikt vid att möta dina behov på bästa sätt.

Söker du trappräcken inomhus rostfritt?

Trappräcken inomhus rostfritt

Om du har några frågor angående trappräcken i vackert rostfritt stål inomhus är du varmt välkommen att kontakta oss på Inoxa så hjälper vi dig. Även om du bara vill ha rådgivning för vad som blir bäst i ditt hem kan vi ge dig professionella tips.

 

När du vill byta ut ditt nyvarande trappräcke inomhus mot ett nytt kan vi rekommendera ett i rostfritt stål. Det är i all sin enkelhet ett vackert och iögonfallande material som sticker ut och ger skönhet till hela trappkomplexet. Med vår expertis och dina önskemål kan vi ge dig och ditt hem ett lyft.

 

Vill du ha en trygg leverantör av trappräcken i rostfritt stål att ha inomhus, då är det oss på Inoxa du ska kontakta. Vi vet att i de flesta fallen räcker det med ett räcke.