Vill du ha ett hållbart räcke till trappan? Då kan vi rekommendera ett av våra trappräcken i metall som fungerar lika bra inomhus som utomhus. De finns i både rostfritt stål och mässing. Med hjälp av våra praktiska lösningar går du in på vårt offertprogram och lägger din beställning på en typ av trappräcke och vilket mått du önskar på räcket. Vi tillverkar allting enligt din beställning, och därför kan vi ge dig exakt vad du vill ha. Vi har tagit fram ett koncept där vi kan skräddarsy ett trappräcke i metall att ha inomhus.

På Inoxa har vi all den kompetens vi behöver för att kunna göra ta fram ett trappräcke som passar dig och dina behov. Om du känner att du vill ha hjälp med att ta fram ett koncept för ditt hem är du välkommen att höra av dig redan idag. Vi hjälper dig att hitta rätt och ser till att du får det trappräcke i metall som du vill ha inomhus. Vi har även möjlighet att specialdesigna ett trappräcke om du önskar det. Med andra ord har vi alla förutsättningar för att ge dig ett trappräcke som fungerar för dig.

Behöver du ett trappräcke metall inomhus?

Trappräcke metall inomhus

Om du vill ha ett hållbart trappräcke i metall inomhus som håller länge och lyfter upp ditt hem lite mer så har du kommit till rätt ställe. Med hjälp av vårt koncept är det du som bestämmer vad du får. Du sätter standarden på räcket och vi producerar det enligt dina angivna uppgifter. Med det här tillvägagångssättet kommer du alltid att bli nöjd med resultatet.

Trappräcket levereras tillsammans med konsoler och med allt du behöver för att montera räcket på ett snabbt och smidigt sätt. Om det är någonting du undrar över är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!