Vill du ha en trappa som skiljer sig från mängden? Då räcker det med räcket. Hos oss på Inoxa kan du lägga en beställning i vårt offertprogram på ditt önskade mått avmaterial på ledstången. Vi har ledstänger i både ek, ask, mässing, rostfritt och läder. Dessutom medföljer ett anpassat antal konsoler i vackert rostfritt stål som du enkelt fäster ledstången på. När du lägger beställningen kommer du få en rekommendation direkt beroende på vilket mått du för in i fältet i vårt offertprogram.

Du behöver alltså inte göra mycket för att få snygga räcken inomhus. Bara du vet hur långt räcket ska vara så kan vi lösa resten. Vi tillverkar ledstängerna på beställning, och leveransen övergår inte 30 dagar. Det beror på vilket material du vill ha räcket i. Om du exempelvis vill ha ett LED-räcke kommer det att ta 30 dagar innan vi kan leverera det. Om du istället väljer rostfritt kan vi leverar inom 10 dagar(dock tidigast efter 5 dagar).

Söker du snygga räcken inomhus?

Snygga räcken inomhus

Med våra snygga räcken kan du få din trappa inomhus att se lite mer exklusiv ut. Du behöver med andra ord varken lägga ut en massa pengar eller riva hela trappan för att det ska bli snyggt i hemmet. Tack vare vår snabba och enkla lösning kan vi erbjuda snygga räcken för alla inomhusmiljöer i alla olika längder.

 

Konsolerna som medföljer är tillverkade i antingen rostfritt stål eller mässing. Vi kan hjälpa dig att hitta den bästa kombinationen för att det ska bli så snyggt som möjligt. Vårt mål är att du ska få snygga räcken inomhus som får ditt hem att se lite mer exklusivt ut.

 

Det går att göra hos oss på Inoxa! Välkommen!