Du kan med enkla medel få en snyggare helhetsdesign genom att montera en snygg ledstång på din trappa utomhus. När du beställer ditt räcke hos oss på Inoxa får du själv välja vilken längd du vill ha på det, så när det är dags att komplettera altantrappan kan du få ledstängerna i exakt rätt längd. Din utomhusplats kommer att bli en attraktiv plats att vistas på och en het kandidat för årets gatufest med grannarna!

När du köper en ledstång till din trappa utomhus på Inoxa får du inte bara ett trappräcke som skiljer från den traditionella trappan. Du får en trappa som vittnar om att du verkligen lägger tid och energi på att din uteplats ska bli fin. Välj mellan en rad material som ek, ask, mässing, rostfritt och läder.

Söker du ledstång trappa utomhus?

Ledstång trappa utomhus

Vi tillverkar ledstänger på beställning, så det finns ingen standardmodell. För att vi ska kunna möta dina behov på bästa sätt och anpassa oss efter de mått som du behöver är det här den överlägset bästa lösningen. Våra leveranstider varierar beroende på vilket material du behöver, men de övergår aldrig 30 dagar.

För att lägga din beställning går du enkelt in på vårt offertprogram och för in längden på din ledstång. Viktigt att tänka på är att du bör montera ledstången på trappan utomhus direkt vid leverans. Om du inte gör det finns en risk att den kröker sig, och då kommer monteringen bli svår. Gör det lätt för dig och montera direkt.