Duschar Invitrea

Sortimentet utvecklas och förbättras kontinuerligt, allt för att kunna erbjuda produkter i absolut toppklass.

Våra produkter tar sitt ursprung i 60 års erfarenhet vilket gör att vi kan känna oss trygga med att lämna 20 års garanti mot eventuella fabrikationsfel. Invitrea duschar är lätta att installera, oavsett om du är proffs som arbetar med detta dagligen eller om du bara ska göra en installation till dig själv som privatperson.

Duschar Produktserie P

Erbjuder duschväggs lösningar för hörn (PH), vägg (PV) och nisch (PN). P-serien kännetecknas av smala och minimalistiska profiler så att glaset hamnar i fokus. De svensktillverkade aluminiumprofilerna är av högsta kvalitet. Glasen är härdade säkerhetsglas från svenska glasbruk. Dörrarna har ett patenterat och underhållsfritt lyftgångjärn som sänker dörren i valfritt läge för att den ska täta mot golvet. Lyftgångjärnet gör även dörren invikningsbar för att spara plats. Väggprofilen har en patentsökt låsmekanik som förenklar installationen och möjliggör efterjustering av dörren. Produktserien innehåller ett brett modellprogram, men vi har även möjlighet att erbjuda skräddarsydda duschväggar från P-serien.

Duschar Produktserie G

Rymmer duschväggs lösningar för hörn (GH), vägg (GV) och nisch (GN). G-serien utmärks av tjocka glaspartier och beslag som har ett rakt och stilrent formspråk. Glasen är 8 mm härdat säkerhetsglas från svenska glasbruk. De rostfria högblanka beslagen och gångjärnen är elegant designade och robusta i sin konstruktion. Även G-serien erbjuder skräddarsydda duschlösningar.