Handledare för stolpfria glasräcken finns i trä Jatoba och Teak för utomhusmontering och även i Ek vid inomhusmontering. De är råkapade för exakt kapning och gerning i vinklar vid montaget. Trähandledare finns i flera former och dimensioner. Monteras direkt på glaset med silicon.

Trähandledare är maxlängder på ca 3500mm, sen skruvas de ihop med det skruvstift som sitter på från fabriken. Alla hörn geras på plats, men alla synliga ändar är täta.

Runda rostfria handledare är i dimension 42,4mm i borstad yta 316 syrafast utomhus kvalitet. Monteras med medföljande gummilist på glaset. Rostfri handledare är färdig i mått i leveransen om inga specialhörn är med i objektet, då behöver vi leverera med kapmån.

15x15mm fyrkant u-list i aluminium finns i natur aluminium. Rålängder på 2,5m vid leverans som kapas och geras ihop i vinklar och hörn. Hörn och vinklar måste popnitas ihop med medföljande vinklar. Limmas enkelt med silicon på glaset.

Rostfri 316 syrafast platt u-list levereras i 2,5meters längder och rakkapas vid montaget med bågfil. Alla hörn och vinklar är färdiga svetsade enheter. Limmas med silicon på glaset. (obs, notera att glas 10,76mm till Duo300 inte är möjlig med denna profil)