Utförda objekt

Unik design

Ta fram unik design på ett räcke för t.ex. större butikskedja, kontor eller objekt. Ni får er unika design och utseende efter de önskemål som ställs.

Vi har under åren arbetat ihop med många arkitekter, byggare och designers arbetat fram unika lösningar för varje enskilt objekt eller kund.

Vi har även utfört flertalet leveranser och installationer av entrétak i speciella mått, önskemål och design till många större objekt genom åren.

Kontakta oss gärna med era förfrågningar och vad vi kan hjälpa till med.

Motala Kommun

När Motala kommun gjorde sin storsatsning 2015 på att bygga om den populära strandpromenaden på Varamobadet tog vi tillsammans med White arkitekter, NCC och Motala kommun fram olika modeller på räcken för den nya strandpromenaden samt ny utbyggnad på restaurangen i anslutning till badet.

Rostfria räcken med LED belysning samt LED belysning under bänkar mm.

Kungliga Tennishallen

När Kungliga Tennishallen byggde ut sin sommarterrass fick vi i uppdrag att montera ett QGM räcke med lite högre glas som stoppar vinden för café och restauranggästerna.

Danderyds Sjukhus

45mm träledstänger i grå nyans i korridorer på Danderyds Sjukhus. Rostfria väggkonsoler modell 1 och med ändböjar som går in mot väggen enligt byggnormer för äldreboende och sjukhus.

Nya Wasa Arena Linköping

Tillsammans med BC Bygg i Linköping levererade vi glasräcken till nya Wasa Arena. Aluminiumskena i svart topmonterad för 3,0kN last.

ICA

Vi har fått förtroendet vid flera tillfällen att leverera räcken till ICA´s olika anläggningar. I ICA Kvantums senaste butik i Hammarby Sjöstad levererade och installerade vi stolpfria glasräcken modell FixPoint med frostad film bakom för att dölja bjälklagskanten. På glasen sitter en aluminium list i rostfritt utförande.

Vi har även levererat och installerat rostfria räcken till deras caféer. Senast i raden ICA Maxi i Nacka som byggde en fin uteplats för sina cafégäster, med en speciallösning där en befintlig stenmur är integrerad i räcket.

Några fler av våra nöjda kunder genom åren