Vill du ha glasdörrar inomhus med eller utan karm? Vilket du än väljer kommer du att höja standarden på ditt hem och ge det den exklusiva look som du alltid har drömt om. Köp en glasdörr hos oss på Inoxa för att göra hemmet eller kontoret lite modernare. Dessutom har vi tagit fram en lösning som gör att du kan montera en glasdörr direkt i en vanlig kram på bara en kvart. Vi gör det både enklare och snabbare att få ett hem som platsar i moderna och exklusiva våningar.

Välj fritt mellan klart eller frostat glas beroende på om du vill ha insynsskydd eller inte. För att ta ett exempel så kan det vara en bra idé att ha frostat glas till toalettdörren. Med hjälp av våra fria lösningar kan du välja om du bara vill ha själva glasdörren eller om du vill ha en karm och tröskel. Vi kan leverera en helhetslösning för dörren om du så önskar tack vare vårt helhetskoncept där du har fullmakt över resultatet.

Söker du glasdörrar inomhus?

Glasdörrar inomhusPå Inoxa tar vi fram ett koncept som gör att vi alltid kan erbjuda det bästa och mest praktiska för dig. Våra lösningar för glasdörrar inomhus gör ditt hem eller kontor lite mer exklusivt. Med en glasdörr på kontoret kan du få till en mer kreativ miljö där både du och eventuella medarbetare får en trevligare arbetsplats och gör det lättare för er att ligga i framkant. Med en glasdörr inomhus blir det mer utav en förädling av fritiden och hemvisten. Vi vill att du ska trivas som bäst där du befinner, oavsett om det är på jobbet eller hemma, och med vårt offertprogram och frihetskoncept kan vi ge dig just det.

Vill du få ut mer av vardagen? Beställ din glasdörr redan idag!