Inoxa är en av Sveriges främsta leverantörer av lösningar til franska balkonger. Vilka förutsättningar du än har kan vi hitta en lösning som passar just dig. Tack vare vårt koncept där vi skräddarsyr en franska balkong helt enligt dina önskemål kan vi erbjuda ett resultat som du kommer att vara nöjd med på riktigt. Vi tycker inte att det behöver vara komplicerat.

Vi skräddarsyr både höjden, bredden och vid behov en lösning för infästning för att maximera ditt resultat. Ta en titt på våra varianter, Joelle och Juliette, som är väldigt efterfågade i vårt sortiment. När du lägger in din beställning i vårt offertprogram väljer du vilka mått du vill ha. Vi kommer att anpassa eventuella infästningar till det valda måttet.

Hos oss på Inoxa har vi bred och djup kompetens för att kunna ge dig ett resultat som du är nöjd med. Det är därför vi är en av Sveriges främsta leverantörer av franska balkonger. För infästning i fasad leverar vi alltid våra lösningar av franska balkonger med fixpoints.

Söker du fransk balkong leverantörer?

Fransk balkong leverantörerVi är en professionell leverantör av franska balkonger, och Joelle är den mest omtalade. Du väljer enkelt mellan handledare i rostfritt stål eller elegant ädelsträ. Handledarna är rundade och vackert diskreta på ett sätt som gör att hela den franska balkongen flyter samman till en fantastisk balkong. Du kan dessutom välja att förhårda glaset för extra styrka. Det kan vara en bra idé om du har barn eller liknande.

Juliette är vår andra typ av fransk balkong som med sin enkla och unika design blir allt mer eftertraktad. Den fungerar precis lika bra som vilket starkt räcke som helst, och som för alla andra typer av franska balkonger leverar vi med fixpoints i rostfritt stål som är noga utmätta och placerade för perfekt passform.