Söker du duschvägg glas? Vi har olika varianter av kvalitativa produkter. En duschvägg glas kan försköna ditt badrum. Låt dig inspireras av vårt rika utbud av produkter med hög standard. En duschvägg glas från oss är väldesignad, funktionell och stilren. Vi kan erbjuda glasade duschväggar i klart eller frostat härdat säkerhetsglas. Vi har också profiler i vitt, blankt eller matt silver.

Duschvägg glas

En duschvägg glas kan ge glans åt ditt badrum!

Med en duschvägg glas kan du fylla på med ny energi i en skön dusch.  Vår duschvägg glas passar till badrum i olika storlekar och utförande.

Glas är ett levande material som i grunden består av smält sand. Varje glasskiva får därför sin egen karaktär. Glas består i allmänhet av tre huvudkomponenter: glasbildare, flussmedel och stabilisatorer. Därutöver kan man tillföra luttringsmedel samt färgande eller grumlande komponenter. Vi på Inoxa har ett stort intresse för, och kunskap om, glas som material. Glas kan användas som ett spännande material i en mängd olika miljöer. Glas kan också med fördel kombineras med spännande material som tex rostfritt stål, trä och aluminium.

Vi på Inoxa har egna varumärken med egen tillverkning och vi utför en ständig produktutveckling med en strävan att hela tiden ligga i främsta ledet som en av Sveriges ledande leverantör och utvecklare inom vårt område.

Hos oss hittar du intressanta lösningar för trendiga, klassiska och stilrena badrum. Vi ser till kundens individuella stil och sina krav.

Med vår mångåriga kunskap inom branschen och om de olika materialen samt det nära samarbete vi haft under åren med både leverantörer och tillverkare gör att vi kan erbjuda våra kunder kvalitativa och estetiska produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi arbetar direkt med många av de största tillverkarna och väljer ut våra leverantörer och produkter med stor omsorg. Produkterna skall vara av absolut högsta kvalitet, lång garanti samt genomgått de tester som är nödvändiga.

Vår ambition är att du skall vara trygg och säker samt ha glädje av din produkt många år framöver.

Vi på Inoxa står för service och vi anpassar oss till dig och dina behov.