Hos oss på Inoxa hittar du ett av Sveriges största utbud av räcken för alla ändamål. Välj mellan balkongräcken i glas med alternativt utan handledare i rostfritt stål eller ädelträ. Vill du ha en mer distinkt design på räcket kan du välja ett med fyrkantiga handledare. Om du vill ha ett räcke som ser mjukt ut ska du istället ta en titt på våra balkongräcken i glas med rundande handledare.

När du väljer glas till balkongräcket får du välja mellan grått eller opalfrostat. Grått glas innebär att det är lite tonat och ger därav ett visst insynsskydd. För många är det ett bra alternativ då man inte vill ha full insyn till balkongen. Med opalfrostat glas får du ett ännu bättre insynsskydd. Det kallas frostat för att lamineringen på fönstret ger ett frostat intryck. Ett starkt insynsskydd som samtidigt ger en mycket exklusiv design.

Söker du ett balkongräcke i glas?

Balkongräcke i glas

På det stora hela är balkongräcken i glas väldigt exklusivt. Oavsett om du väljer ett räcke i rostfritt eller ädelträ kommer det att förgylla din uteplats mer än någonting annat. Grannarna kommer att snegla in mot balkongen och önska att de hade kommit på det först.

På Inoxa får du det du önskar. Genom att lägga din beställning i vårt offertprogram meddelar du oss exakt vad du vill ha. På det sättet behöver du inte betala för mer än du ska ha. Tack vare vårt fantastiska utbud kan du välja mellan det bästa av räcken. Gör din balkong lite mer exklusiv genom att beställa balkongräcke i glas från Inoxa – butiken på nätet som vet vad som krävs för att din balkong ska din den finaste på gatan.